Home - ASBE

  • Nissan Pivo
  • e-max
  • EVT
  • Nissan Pivo
  • Nissan Pivo
  • COTY
  • COTY

Welkom bij ASBE, Belgische sectie van AVERE.

ASBE is de Belgische sectie van het europees AVERE-netwerk voor fabrikanten, toeleveranciers, invoerders en verdelers van elektrische voertuigen en toebehoren. Het doel van de vereniging is de promotie van het gebruik van batterij-elektrische, plug-in hybride en brandstofcel-elektrische voertuigen en de ondersteuning van wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen.

Kom nu in actie voor duurzame mobiliteit en tewerkstelling. Plug-in Hybride, Batterij- en FC-Elektrische Voertuigen zijn de duurzame mobiliteitsoplossingen van vandaag om de klimaats- verandering te bestrijden, een betere levenskwaliteit en nieuwe groene tewerkstelling te scheppen en ons minder afhankelijk te maken van één soort energievoorraad.

Met steun van:                                                         Belgische sectie van AVERE            

VUB   Erasmus                     

Nieuws

11/12/2017 - ASBE persbericht - aan de federale parlementsleden - open brief

Om de klimaatsdoelstellingen te halen moet de overheid volop inzetten op elektrische voertuigen. Een afbouw van de huidige gunstmaatregelen is contraproductief.

lees meer

16/09/2017 - Clean Power for Transport Roadshow

ASBE  stelt u met genoegen de Clean Power for Transport Roadshow voor in samenwerking met de Vlaamse overheid, Departement Omgeving.

Op www.ikrijelektrisch.be vind je alle actuele informatie.

lees meer

23/05/2017 - Vlaamse onderzoekers bevragen speed pedelec pendelaars

Op verzoek van het Vlaamse Departement Omgeving, onderzoeken de universiteiten van Leuven en Brussel, samen met de Belgische vereniging voor electromobiliteit, ASBE, het potentieel van lichte, elektrische voertuigen in Vlaanderen.

In dit kader, bevragen de onderzoekers pendelaars die een speed pedelec gebruiken voor hun woon-werkverkeer. Daartoe hebben ze een korte enquête ontwikkeld die slechts een vijftal minuten in beslag neemt.

Mensen die in Vlaanderen wonen en met een speed pedelec pendelen worden uitgenodigd om de enquête in te vullen. Wie deel uitmaakt van een netwerk van speed pedelec pendelaars wordt verzocht om de enquête verder te verspreiden.

U kan de enquête hier terugvinden: http://tinyurl.com/lezttmq

Het onderzoek wordt in september afgerond, de resultaten zullen worden voorgesteld in een eindvergadering.

mobiele site disclaimer   webdesign by Treeview